Brend je percepcija vašeg poslovanja

Brendiranje izražava ono što čitava organizacija zastupa u svim aspektima njenog poslovanja. Inovacija pruža nova prepoznatljiva iskustva kroz dizajn kako bi se zadovoljile potrebe potrošača. Povezujemo brendiranje i inovacije kako bismo stvorili vrijednost za vas i vaše kupce.

Bilo da se radi o specifičnom projektu ili globalnom, agencijskom poslu. Mi smo jedinstveno pozicionirani za pružanje strateških usluga usmjerenih na rast i pruža usluge koje su merljive rezultatima.

Gradimo moćne brendove s jasnom vizijom budućnosti. Počinjemo fokusiran na izradu brend strategije koja je postala temelj našeg rada. Kroz napredna analitika, inovativan pristup i kreativnost, mi omogućavamo sprovodjenje strategije u razvoj brenda i pomožemo klijentima da stvore maštovita i upečatljiva iskustva koja će oduševiti kupce.

360º Marketing

Ovakav inovativan pristup nas vodi do zaokruživanja svih tačaka dodira vašeg brenda i konzumenata.

Statistika

Praćenje razvoja mora biti mjerljiv i očigledan, jasno ćete videti rezultate našeg rada.

Umrežićemo vas

O kvalitetu brenda mi kao svedoke pozivamo vaše klijente, na društvenim mrežama rado će dijeliti pozitivna iskustva.

Grafički dizajn

Vizualni identitet je izgled vašeg brend, budite elegantni, uglađeni nekada odmerenih a nekada šokirajte.

Donosimo iskustvo, strast i posvećenost projektu i svakom klijentu. I zato što cijenimo kvalitet, integritet i odnose iznad svega ostalog, uspostavili smo dugoročna partnerstva sa neki od vodećih brendova. Voljeli bismo vas upoznati i vidjeti koje izvanredne stvari možemo postići zajedno.

Naš pristup

Ispitujemo vaš brend iz svakog ugla. Gledamo i najsitnije detalje, spajamo uvid u tržište sa poslovnim ciljevima, kako bi stvorli pristup fokusiran na rast i razvoj a u krajnjoj liniji na profit.​
Kombinujemo efikasnost i brzinu sa detaljnim planiranjem u kompromis koji daje efikasane rezultate.

Kreativnost i iskustvo

Duhovitost koristimo kao metod, odmerenost nam je urodjena, kreativnost nam je telenat a iskustvo... e tu smo prošli od trnja do zvijezda i to je trajalo, traje i danas. Naš budući projekat, misleći na nas i vas zajedno je sigurno sledeća stanica u galaksiji.

Izgraditi brend od temelja koji se ističe nije lak zadatak, moramo naučiti vaš posao, hvala vam na poverenju da dijelite vaše znanje, za uzvrat mi vam nećemo kriti naše znanje zarad dodatnog profita, obećavamo.

Strategija brendiranja vašeg preduzeća

Strategija brenda predstavlja zajedničko razumijevanje onoga što vaš brend znači za kupce i zaposlene, to je plan kako postići njihovo maksimalno zadovoljstvo.

Identitet brenda

Naše dizajnerske usluge pomažu vašem brendu da se vizualno istakne – potrebno je dosljedno i koherentno kroz svaku dodirnu tačku brenda i kroz korisničko iskustvo pričati o sjajnim stvarima koje radite za druge ljude i koje su vaše vrijednosti.

A o nama se priča...

Naši klijenti su zadovoljni poslom koji radimo. Najveće zadovoljstvo je dobiti priznanje za ono što smo zajedno izgradili. To nas motiviše da se još više poboljšamo, i tu nema limita. Iskreno smo im zahvalni na podršci i lijepim rečima koje su o nama javno uputili.

Image

Lepa Žunjić

NVO Roditelji

Svake nedjelje dijelimo sa vama naše znanje i iskustva, edukujte se o razvoju brenda i besplatno učite o tehnikama koje će proširiti vaše tržište i poboljšati vaš rejting.